Festékek Hőszigetelő rendszerek Ipari és autófestékek Egyéb Akciók Elérhetőségek
 
 
Cégünk, Á-Pigment Kft néven alakult 1999-ben, Zalaegerszegen két üzlettel, Szín-Tézis és Szín-Tár néven. Tevékenységünk, szolgáltatásaink a lakossági igényekhez igazodva festékek, favédő lezúrok, homlokzati hőszegetelő anyagok, illetve az ezek felhasználása során szükséges segédanyagok- eszközök forgalmazása. Néhány éves sikeres működés lehetővé tette a profilbővítést, így az alaptevékenység kiegészült autófeték és rezsianyagok valamint az iparban felhesználható festékek, bevonatok forgalmazásával. Lakossági falfestékek vonatkozásában is kínálatunk a "jót, olcsón" alapelv érvényesül, hiszen minőségi termékeink árai versenyképesek az alacsonyabb minőségi kategóriába sorolható festékekével. Weboldalunk részletesen bemututjuk az eddig felsoroltakat, amennyiben mégis felmerülne kérdés kérem írjon vagy telefonáljon!
 

Festékek

Pintyplus chalk paint kréta festék spray

 Pintyplus chalk paint kréta festék spray

festék spray Kréta festék spray, dekorációs célokra. Ultra matt, bársonyos hatású bevonat. https://www.novasolspray.com/hu/pr/chalk/
Kiszerelés: 400 ml.

WALLKYD higiéniai beltéri fehér falfesték

WALLKYD higiéniai beltéri fehér falfesték

Speciális falfesték, amely moshatósága és tisztítószerekkel szembeni ellenállása révén különösen alkalmas egészségügyi intézmények, élelmiszer- és italipari létesítmények, iskolák, lépcsőházak belső falainak mosható, védő- és dekoratív bevonata. Specális felülete higiénikus és páraáteresztő.
Kiszerelés: 250ml (Spray), 0,9L, 2,5L, 10L

Supralux XYLADECOR Classic Aqua

Supralux XYLADECOR Classic Aqua

Jól beszívódó impregnáló lazúr. Vékony, de tartós bevonatot képez a fán. Védi a bevonatot a penész és az alga terjedésétől. Kiemeli a fa természetes szépségét. Elsősorban korlátozottan mérettartó és nem mérettartó faszerkezetekre. Különösen jól alkalmazható fűrészelt felületekre is.
Kiszerelés: 0,75L; 2,5L

Supralux Aqua Primer vizes bázisú univerzális alapozó

Supralux Aqua Primer vizes bázisú univerzális alapozó

Aqua Primer vizes bázisú, akryl alapú adhéziós alapozó fémre, fára, PVC-re. Kiváló tapadása révén igazán multi-funkciós alapozó.
Kiszerelés: 0,75 és 2,5 L.

Supralux Universal Aqua selyemfényű vizes bázisú zománcfesték

Supralux Universal Aqua selyemfényű vizes bázisú zománcfesték

Fa-, fém és PVC felületek kül- és beltéri selyemfényű, vizes bázisú zománcfesték. Az Universal Aqua korróziógátló adalékot tartalmaz így rendszerben használva kitűnő kültéri felhasználásra is.
Kiszerelés: 0,27 L, 2,5 L.

Motip Spraylast folyékony gumi

Motip Spraylast folyékony gumi

Folyékony gumi, speciális festék egy lehúzható festék-film réteg létrehozásához.
Kiszerelés: 400 ml.

Hammerite rozsda stop

Hammerite rozsda stop

A Hammerite Rozsda Stop csiszolás nélkül állítja meg a rozsdafoltokat, kémiailag alakítja át a rozsdát és semlegesíti azt, szilárd alapot képezve. A fehér színű folyadék, a reakció után matt fekete rétegként szárad meg. A további festéshez nem szükséges alapozó vagy közbenső réteg, lefújható pl Hammerite spray-vel, de kompatibilis a legtöbb festékfajtával.
Kiszerelés: 12,5 ml.

Hammerite speciális (primer) alapozó

Hammerite speciális (primer) alapozó

Alapozfesték minden, nem vasfelületre, galvanizált és saválló acél, alumininum, króm, sárga- és vörösréz mázolás előtti alapozására.
Kiszerelés: 0,25 és 0,5 liter

Hammerite sprayfesték, kalapácslakk, zománc

Hammerite sprayfesték, kalapácslakk, zománc

Közvetlenül a rozsdára. Elegendő csak a lazán tapadó, pergő rozsdát eltávolítani. Nincs szükség alapozóra, közbenső rétegre.
Kiszerelés: 400 ml.

Dupli Color Sprayplast lehúzható folyékonygumi festék spray

Dupli Color Sprayplast lehúzható folyékonygumi festék spray

Gumi szerűen lehúzható gyorsan száradó kaucsuk alapú polimer festék. Ellenáll hígított savaknak, olajoknak, zsíroknak, kültér és beltéri használatra. Kválóan tapad már festett felületen, fémen, műanyagon (PP,PE,PVC) üvegen. Porózus felületekről nem lehúzható!
Kiszerelés: 400 ml.

Düfa garázspadló műgyanta betonfesték

Düfa garázspadló műgyanta betonfesték

Epoxidgyanta padlóbevonat. Vízzel hígítható, kétkomponensű epoxidgyantás padló és falbevonat, a garázsok,, pincék, raktárak erős mechanikai megterhelésnek kitett felületeire. A termék önmagát alapozza, gumiabronccsal, motorolajjal, útszóró sóval szemben ellenálló. Különösen olyan ásványi alapfelületekre alkalmazható ahol járművek közlekednek, pl.: parkolóházak, mélygarázsok, raktárak stb
Kiszerelés: 5 kg.

Kő impregnálószer

Kő impregnálószer

Elsõsorban terméskövek és egyéb bányászott kövek szépségének megõrzésére, a páraáteresztés megtartása mellett történõ vízlepergetõ impregnálására és UV védelmére szolgáló anyag.
Kiszerelés: 1 liter

Tégla impregnálószer

Tégla impregnálószer

Az impregnálószer kifejezetten hagyományos, nem magas hőfokon égetett téglák impregnálására készítettünk. A termékkel kezelt téglafelületetek vízlepergetők és UV állók lesznek, így nehezebben koszolódnak, foltosodnak és a fagyáskárok is elkerülhetővé válnak. Az impregnálással a téglák eredeti páraáteresztő képessége nem változik,
Kiszerelés: 1 liter

Cementfátyol eltávolító

Cementfátyol eltávolító

Cementfátyol eltávolító használatával könnyűszerrel eltávolíthatókká válnak a cementfátylak, cementmaradványok, habarcsmaradványok, a rozsda- és vízkőlerakódások. Egyaránt használható saválló terméskőre, műkőre, térkövekre, betonra, klinker- és hagyományos téglafelületekre, kerámiára, mázas cserépre, és járólapra.
Kiszerelés: 1 liter

Fugatisztító

Fugatisztító

A SMILING HOUSE CLEANING POINTING CEMENT CLEANER-fugatisztító természetes vagy mesterséges ásványi anyagból készült fugák megtisztítására, fehérítésére alkalmas nagyhatású szer. A termék savmentes így bátran alkalmazhatjuk márvány, gránit felületek tisztítására is. A sikeres kezelés után a probléma újbóli megel?zése végett javasoljuk, hogy a felületet kezelje le valamelyik hidrofóbizáló szerrel
Kiszerelés: 500 ml

Sellak

Sellak

Természetes (állati) eredetű, vegyi úton fehérített viasztalanított gyanta. Ivory és orange színekben kapható."A sellak alkoholban oldódik, ebben a formában lakknak használható. A magas viasztartalmú sellakoldat nem átlátszó, az oldhatatlan viaszrészecskék miatt lágy gyöngyházfényű."
Kiszerelés: 0,5 kg.

Supralux Durol Mix, színezhető zománcfesték

Supralux Durol Mix, színezhető zománcfesték

Supralux színkeverőgépen, színkártyák alapján több száz színben kikeverhető speciális, ellenálló átvonó zománcfesték kül- és beltéri fémfelületekre. Fa festésére is alkalmas, különösen előnyös vas szögekkel, csavarokkal rögzített faszerkezetekre. Gátolja a víz beszivárgását az alapfelületig, lassítja a fém korrózióját, illetve a fa korhadását. Alkalmas mindenféle kül- és beltéri igénybevételnek kitett fa-, vas- és egyéb fémfelületek festésére megfelelő alapozás után, továbbá korábban már festett felületek felújító festésére.
Kiszerelés: 1 és 2,5 liter

Supralux általános alapozó

Supralux általános alapozó

Magas szárazanyagtartalmú, „high-solid” alapozófesték. Fára alapozóként és közbenső alapozóként, korróziógátló alapozóval bevont fémfelületekre közbenső alapozóként használható. Vastag rétegben felhordható, kitölti az egyenetlenségeket. Függőleges felületen vastagabb rétegben sem folyik meg. Selyemmatt, csiszolás után sima felületet biztosít. Nagy fehérségű, könnyen csiszolható, jól terül és fed.
Kiszerelés: 0,75 / 2,5 és 5 liter

Supralux ANTIROZSDA közvetlenül a rozsdára 2,5L 8.990Ft.

Supralux ANTIROZSDA közvetlenül a rozsdára 2,5L 8.990Ft.

Korrózióvédő festék. Kül- és beltéri, acél- és öntöttvas-felületek védő-díszítő bevonataként szolgál. Kiváló minőségű, elasztikus bevonatot képez, amely minden légköri hatással szemben ellenálló, a festett felület számára hosszantartó, professzionális biztonságot nyújt. Nem igényel alapozó festéket, közvetlenül felvihető korrodált fémfelületre, és átrozsdásodott régi bevonatra egyaránt.
Kiszerelés: 0,75 és 2,5 liter

Supralux Lábazati- és homlokzatfesték

Supralux Lábazati- és homlokzatfesték

Vizes diszperziós lábazatfesték, kültéri falfesték, épületek homlokzatának és lábazatának (nagy szilárdságú vakolat, beton, cement) alapozás utáni és felújító festésére. Pala, beton és beltéri falfelületek festésére is használható. Felhordási módok: Ecsetelés, hengerlés, airless szórás Hígítás, eszközök tisztítása: Csapvízzel, a felhordási módnak megfelelően. Legfeljebb 5% vízzel hígítható! Nagyobb mértékű hígítás a takaróképességet rontja! Kiadósság: 4-5 m2/kg/réteg, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától Száradási idő: száraz: 20 oC-on kb. 4-6 óra Átfesthető: 4-6 óra
Kiszerelés: 1 és 5 liter

COLOUR MIX beltéri falfesték

COLOUR MIX beltéri falfesték

Színkeverő gépen széles színválasztékban keverhető vizes diszperziós beltéri falfesték. Alapozás utáni és felújító festésére.
Kiszerelés: 1 / 2,5 / 5 / és 10 liter

Sadolin Samba, oldószeres parkettalakk

Sadolin Samba, oldószeres parkettalakk

Parketták és egyéb beltéri fafelületek (keményfa fajták, fenyőfa) lakkozására szolgáló oldószeres lakk. Natúr fa és korábban lakkozott felületek átvonására is alkalmas. Magas kopásállóságot biztosít, gyorsan szárad és rendkívül könnyű alkalmazni. Felhasználási terület Parketták és egyéb beltéri fafelületek (keményfa fajták, fenyőfa).
Kiszerelés: 0,75 és 2,5 liter

Sadolin Quickstep, vizes bázisú parkettalakk

Sadolin Quickstep, vizes bázisú parkettalakk

Vizes bázisú, környezetkímélő lakk. Nem színezi el a fát, modern, vékony, de kopásálló bevonatot ad. Normál és erős igénybevételnek kitett parketták és fapadlók felületkezelésére ideális. Gyors száradása és szagmentessége miatt egyéb beltéri fafelület bevonására is ideális (lépcső, kezeletlen parafa, stb.) Kopásálló felületet ad, ellenáll a háztartásban alkalmazható vegyi anyagoknak. Felhasználási terület Parketták és egyéb beltéri fafelületek (keményfa fajták, fenyőfa). Parafára is alkalmazható.
Kiszerelés: 0,75 és 2,5 liter

Sadolin Terrace, lazúr kültéri fa járófelületekre

Sadolin Terrace, lazúr kültéri fa járófelületekre

A járófelületek speciális védelmet igényelnek, mivel a felület a közlekedés miatt fokozott kopásnak van kitéve. Emellett gondoskodni kell a csúszásmentesítésről is. Erre nyújt megoldást a Sadolin Terrace. Oldószeres, kültéri fa járófelületekre készült. Vízálló, védi a fát az UV-sugárzással szemben. Mélyen behatol a fába, és a második réteg csúszásgátló bevonatot képez. Könnyen ecsetelhető és jól terül, vízálló, selyemfényű bevonatot ad. Felhasználási terület Kültéri puha és keményfa járófelületek.
Kiszerelés: 0,75 és 2,5 liter

Sadolin Kertibútor olaj

Sadolin Kertibútor olaj

Keményfa kertibútorok védelmére, Oldószeres ápoló olaj, a kültéri kerti bútorok védelmére. Különösen javasolt trópusi keményfából (pl. teak) készült bútorok ápolására és természetes szépségének megőrzésére, de egyaránt alkalmazható puhafára is. Vízlepergető hatású, mélyen behatolva a fába teljes védelmet biztosít az időjárás káros hatásai ellen. Rendkívül könnyű felhordani. Felhasználási terület Puha- és keményfa kerti bútorok.
Kiszerelés: 0,75 liter

Sadolin UV Extra, oldószeres vastaglazúr

Sadolin UV Extra, oldószeres vastaglazúr

Az UV Extra színtelen, átlátszó kültéri lazúr tartós védelmet biztosít a fának akkor is, ha a fa natúr színét szeretnénk megőrizni. Az UV Extra kültéri lazúr, kiemelkedő UV-védelmet nyújt. Speciális összetevői révén tökéletes védi a fa felületét pigmentek nélkül is, így megőrizhető a fa natúr színe maximális védelem mellett. Ideális régi felületek felújítására is, mivel nem sötétíti meg a korábbi bevonatot. Felhasználási terület Puhafából és keményfából készült kültéri faszerkezetek (ajtó, ablak, zsalugáter) homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, fakerítés, fabútor. Nem alkalmas járófelületre!
Kiszerelés: 0,75 és 2,5 liter

Sadolin Sadolin Classic, vékonylazúr 2,5L. 6.690Ft./ 0,75L. 2,490Ft.

Sadolin Sadolin Classic, vékonylazúr 2,5L. 6.690Ft./ 0,75L. 2,490Ft.

A Sadolin Classic HP kültéri, vízlepergető selyemfényű vékonylazúr óvja és díszíti a kültéri fafelületeket. A Sadolin falazúr hosszantartó védelmet biztosít a puha és kemény fának, védi a nap UV sugárzásával szemben. Kiemeli a fa természetes erezetét.
Kiszerelés: 0,75 / 2,5 liter

Sadolin Extra, oldószeres vastaglazúr 2,5 L. 8.990Ft. 5 L.16,990Ft.

Sadolin Extra, oldószeres vastaglazúr 2,5 L. 8.990Ft. 5 L.16,990Ft.

A Sadolin Extra kültéri, selyemfényű vastaglazúr óvja és díszíti a kültéri fafelületeket. Hosszantartó védelmet biztosít az időjárással, valamint a nap UV-sugárzásával szemben. Puhafa és keményfa felületek bevonására, natúr vagy már létező sértetlen, áttetsző bevonat festésére ajánlott. Vízlepergető hatású, és kiemeli a fa természetes szépségét.
Kiszerelés: 0,75 / 2,5 és 5 liter

Sadolin Base Plus vizes favédő alapozó

Sadolin Base Plus vizes favédő alapozó

A Sadolin Base Plus a kültéri fafelületek színtelen alapozója. Mélyen behatolva a fába tartósan védi a fát az időjárás igénybevételével szemben, véd a farontó gombák, a kék elszíneződést okozó gombák és rovarkártevők ellen. Fokozza a lazúr tapadását a fához. A vizes bázisú Plus vastaglazúr alapozója
Kiszerelés: 0,75 és 2,5 liter

Sadolin Base favédő alapozó

Sadolin Base favédő alapozó

Kültéri fafelületek alapozója. Farontó, kékülést okozó gombák és rovarkártevők ellen is védelmet nyújt. Mélyen behatol és fokozza a lazúr tapadását a fához
Kiszerelés: 0,75 / 5 és 2,5 liter

R O 55, rozsdamaró

R O 55, rozsdamaró

Hatékony termék acél és öntöttvas felületekről a rozsda eltávolítására.
Kiszerelés: 1 és 5 liter

Ring, műanyag és gumifesték

Ring, műanyag és gumifesték

Elsősorban műanyag és gumifelület festésére szolgál, előzetes festési próba után. Festés előtt a festendő felületek zsír- és portalanítása szükséges, majd a festéket alaposan felkeverjük.
Kiszerelés: 0,25 liter

RENOVA kádfelújító festék

RENOVA kádfelújító festék

Kétkomponenses, oldószerszegény, epoximűgyanta-amin kötőanyag alapú, titándioxidot és adalékanyagokat tartalmazó zománcfesték. Esztétikailag nem megfelelő, sérült tűzizománc bevonatú fürdőkádak, zuhanytálcák, mosogatók és falikutak hidegen elvégezhető felújító festésére alkalmas. Fényes, kemény, víz- és vegyszerálló bevonatot képez. Figyelem! Hajfestékekhez felhasznált színezékek elszínezhetik a bevonatot!
Kiszerelés: 0,12kg+0,5kg

Dulux színkártya

Dulux színkártya

Szinkeverő rendszerek minta-színkártyája
Kiszerelés:

NCS színkártya

NCS színkártya

Szinkeverő rendszerek minta-színkártyája
Kiszerelés:

RAL színkártya

RAL színkártya

A RAL német szabvány szerinti színkártya, mely elsősorban ipari festékek színárnyalatainak sztenderdizálására fejlesztettek ki. A RAL CLASSIC kollekció 213 színárnyalatból áll. A RAL DESIGN system 1625 építőipari színárnyalatot tartalmaz.
Kiszerelés:

Protector hőszigetelőfesték

Protector hőszigetelőfesték

A Protektor kültéri hőszigetelő festék egy csúcsminőségű többfunkciós speciális festékanyag. Hőszigetelő** , hővisszaverő hatását a nanotechnológiás kerámiagömböcskéknek köszönheti, amit gyárilag tartalmaz a Protektor festékbevonat. Ezek a gömböcskék hőtükör felületet alkotnak a falakon, ami visszaveri a hősugárzás bizonyos részét.
Kiszerelés: 12,5 liter

Polifarbe mészfesték

Polifarbe mészfesték

Gazdaságos, környezetkímélő falfesték a mész természetes fertőtlenítő hatásával. Bevonata kiváló fehérségű, lég- és páraáteresztő, kopásálló. Jó tulajdonságaival megelőzi az oltott mész, illetve a hagyományos mészfestékek minőségét.
Kiszerelés: 5, 14 és 20 literes

Olajfesték hígító

Olajfesték hígító

Olajfestékek, olaj alapú kittek, tapaszok hígítására, felhordási konzisztenciájának beállítására alkalmas.Használható különféle fafelületek beeresztésére is. Lenolajkencét tartalmaz, különféle olaj alapú festékekkel, kittekkel jól összefér.
Kiszerelés: 1, 5, 19 liter

Novasol spray EVO akrilfesték

 Novasol spray EVO akrilfesték

Ideális olyan felületekre, amelyek festése gyors száradást igényel. Használható autók, csövek, ipari, hajózási és háztartási felszerelések felületének átfestésére és javítására. Ultra gyorsan száradó akril festék standard
Kiszerelés: 400 ml.

Nitrohígító extra

Nitrohígító extra

Nitro- és nitrokombinációs festékek és lakkok felhordási konzisztenciájának beállítására, hígítására szolgál. Továbbá elcsepegések és festőszerszámok tisztítására is alkalmas.
Kiszerelés: 1, 5, 19 liter

NEOLUX 1K autózománcfesték

NEOLUX 1K autózománcfesték

Elsősorban gépjárművek karosszériájának felújító jellegű festésére szolgálnak, de előnyösen alkalmazhatók minden jármű és ipari termék festésére, ahol beégetős festékek nem használhatók. Új és bármely típusú festékkel bevont felületen alkalmazhatók fényezésre. Bevonatuk szobahőmérsékleten gyorsan szárad. Száradási idejük hőkezeléssel (max. 60 oC) nagymértékben lerövidíthető. Fényes, kemény, kopás- és időjárásálló, továbbá víz- és benzinálló bevonatot adnak.
Kiszerelés: 0,15 és 0,75 liter

MOTIP HŐÁLLÓ FESTÉK

MOTIP HŐÁLLÓ FESTÉK

650 C fokig ellenálló, megkötés után nagyon kemény és nem gyúlékony felületet képez. Távolítsuk el a rozsdamaradékot, tisztítsuk, zsírtalanítsuk. A festeni nem kívánt részeket takarással védjük. Használat előtt alaposan rázzuk fel (kb. 2 perc) a golyók megindulásától. 25-30 cm távolságból 2-3 vékony réteget vigyünk fel keresztirányú szórással. Egy-egy réteg között tartsunk 3-5 perc, de max. 30 perc szünetet. A jobb tapadás érdekében száradás után 30-60 percen át 160°C-ra melegítsük fel a festett részt. A termék öntisztító szeleppel rendelkezik. Kiadósság: felülettől és színárnyalattól függően 1-2 m2-re elegendő.
Kiszerelés: 400 ml.

Motip keréktárcsfesték ezüst, arany

Motip keréktárcsfesték  ezüst, arany

Univerzális,magas minőségű, időjárásálló festék elsősorban autós és ipari területen való alkalmazásra
Kiszerelés: 400 ml.

Motip kavicsfelverődés ellen védő, rücsi

Motip kavicsfelverődés ellen védő, rücsi

Kiváló minőségű bitumen alapú korróziógátló alvázvédő,tökéletes tapadású, hosszú ideig rugalmas. Hosszan tartó védelmet nyújt kopás, mechanikai hatások, savak, sók hatása ellen
Kiszerelés: 500 ml. aer, és 1kg

Motip alvázvédő bitumenes

 Motip alvázvédő bitumenes

Alvázvédő bitumenes Fekete aerosol 500 ml Nagyon jó hatású rozsdavédő szer, festett vagy nyers állapotban lévő fém felületek védelmére szolgál. Erős tixotrópus hatássasal rendelkezik. Ráfesteni nem lehet. A felhordott máz megkeményedése után sem veszti el eredeti védelmező rugalmas tulajdonságát, a kémiai anyagok és hőmérsékletingadozások elleni hatása sem változik.
Kiszerelés: 500 ml. aer, 1,3kg

MAESTRO cinkalapozó hideggalvanizáló

MAESTRO cinkalapozó hideggalvanizáló

A MAESTRO cinkalapozó aeroszol kiválóan alkalmazható kül- és beltéri fémfelületek korrózió elleni tartós védelmére, sérült alapozások és hideggalvanizált felületek kijavítására. Gyorsan száradó, jól tapadó, áthegeszthető, 100 °C-ig hőálló felületet biztosít. A felület 10 perc száradási idő elteltével újra szórható. A cinkbevonat MAESTRO nitrolakkal vagy akrillakkal lakkozható, ill. MAESTRO akrilfestékkel átfesthető. Az átfesthetőséghez, átlakkozhatósághoz min. 3 óra száradási idő szükséges.
Kiszerelés: 400 ml.

MAESTRO gázkonvektor festék

MAESTRO gázkonvektor festék

Gázkonvektorok külső védőlemezeinek és egyéb, legfeljebb 200 °C hőmérsékletnek kitett acélfelületek festésére ajánljuk. Zsírfényű, gyorsan száradó és jó tapadású bevonatot képez, amely jól tisztítható, víznek, semleges mosószernek ellenáll. Végleges keménységét 7 nap után éri el, addig mechanikai (kopási, karcolási) igénybevételtől lehetőleg meg kell óvni. Javító festés előtt összeférhetőségi próbát kell végezni. Festés előtt felületérdesítésre (P120 csiszolóvászonnal) van szükség.
Kiszerelés: 400 ml.

MAESTRO antracit metál festék

MAESTRO antracit metál festék

A festékkel fémfényű, metál bevonat készíthető gyorsan, takarékosan és igen tetszetős kivitelben. Fém, fa, üveg, kerámia és egyes műanyag felületek festésére alkalmazható kül- és beltéren egyaránt. A bevonat gyorsan szárad, kiválóan fed, és jól tapad, csapadéknak, mosószernek ellenáll.
Kiszerelés: 400 ml.

Maestro hőálló festék

Maestro hőálló festék

Hőhatásnak kitett fémfelületek, pl. kipufogódobok, motorok, magas hőmérsékletű csővezetékek, kazánok festésére alkalmas. A bevonat keménységének eléréséhez min. 20 perces 150 °C-on történő beégetés szükséges, amely üzem közben is történhet (150 C° alatti hőmérsékleten a bevonat sérülékeny). A festék gyorsan szárad, beégetés után kemény, rugalmas, a csapadéknak, mosószereknek ellenálló bevonatot képez. A fehér és ezüst festékünk 650 °C-ig, a fekete és vörös festékünk 700 °C-ig hőálló. A felület 15 perc száradási idő elteltével újraszórható! Festés előtt felületérdesítésre (P80 csiszolóvászonnal) van szükség.
Kiszerelés: 400 ml.

MAESTRO Flitterfesték aer.

MAESTRO Flitterfesték aer.

Csillogó, flitterhatású felületet ad. Alkalmazható dekorációs célokra, karácsonyi díszek és farsangi kellékek elkészítéséhez, különleges felületek kialakításához, fém, fa, üveg és egyes műanyag felületek festésére. Használata előtt célszerű MAESTRO alapozófestéket alkalmazni. A flitterhatás fokozható többszöri átszórással vagy MAESTRO akrillakk bevonattal. A felület 10 perc elteltével újraszórható.
Kiszerelés: 400 ml.

Féknyeregfesték

Féknyeregfesték

A festéket féknyereg, fékdob, valamint legfeljebb 200 °C hőmérsékletnek kitett fémfelületek festésére. Felhasználható felnik, keréktárcsák festésére is. Kémiai anyagoknak és rozsdának ellenáll. Kiválóan megtartja színét és fényét, könnyű tisztítani.
Kiszerelés: 400 ml.

Lenolajkence

Lenolajkence

Olajfestékek és olajalapú tapaszok hígítására a felhasználási konzisztencia beállítására valamint fal- és fafelületek beresztésére, impregnálására alkalmas. Lakkbenzinnel vagy szintetikus hígítóval hígítható. Felhasználása: Fa felületek festés, és tapasztás előtti beeresztésére , olaj és alkyd festékek hígítására szolgál. A beeresztett felületnek légszáraznak kell lennie. A terméket olyan mennyiségben kell a felületre felvinni, amennyi a fa rostjai közé beszívódik. A felesleget száraz ruhával kell felitatni. Száradási idő, átfesthetőség függ az időjárástól és a fafelület szívóképességétől. Az ismételt átkenés 6-10 óra múlva ajánlott, a teljes száradási idő átlagosan 24-36 óra. A felület ezután olaj illetve alkid alapú festékkel átfesthető. Az átfesthetőség eldöntéséhez célszerű próbafestést végezni.
Kiszerelés: 1, 5, 19 liter

Lakkbenzin hígító

Lakkbenzin hígító

Lakkbenzin és adalékok keveréke. Alkalmazási terület: Kencék, olajfestékek, levegőn száradó alkidgyantás lakkok és zománcok hígítására alkalmas. A hígítót állandó keverés mellet, kisebb részletekben adjuka festékhez annak használati útmutatójában szereplő mennyiségig. Továbbá, alkalmazható zsírtalanításra, festőszerszámok elmosására és a lecsepegett festék eltávolítására. Megjelenési forma: áttetsző, színtelen folyadék.
Kiszerelés: 1, 5, 19 liter

Supralux lakkbenzin hígító

Supralux lakkbenzin hígító

Eredeti lakkbenzines festékhígító, ecsetkímélő. Alkid műgyanta alapú lakkok, festékek, olajfestékek felhordási konzisztenciájának beállítására, a festék elcsepegések eltávolítására, továbbá a festőszerszámok tisztítására szolgál. Agresszív, felmaródást okozó oldószereket nem tartalmaz.
Kiszerelés: 1, 5, 19 liter

Kromolux festékmaró gél

 Kromolux festékmaró gél

Különböző felületeken, fa, fém, betonon lévő régi festékbevonatok és egyéb pl. műgyanta lakkok, olajlakkok, akrillakkok, valamint vízzel hígítható anyagok és egyéb eltávolítására szolgál.
Kiszerelés: 1 liter

Korant rozsdaátalakító festék

Korant rozsdaátalakító festék

Kémiai rozsdaátalakító és fekete felületi bevonatot létesítő festékkülönlegesség. Alkalmas vas és acéltárgyak, gépek, szerelvények rozsdamentesítésére, felületi bevonat kialakítására. A készítménnyel egy műveletben elérhetjük a kialakult rozsda átalakítását, valamint egy átmeneti korrózióálló védőréteg képződését.
Kiszerelés: 250ml

Kalorfix radiátorzománc

Kalorfix radiátorzománc

Elsősorban fűtőtestek, radiátorok, melegvíztárolók, kisnyomású gőz- és melegvízvezetékek korrózióvédelmi festésére alkalmazható. Magasfényű, fehér, rugalmas és nem sárguló bevonatot ad. Minden olyan területen javasolható az alkalmazása, ahol max. 90°C-os hőigénybevétel mellett tetszetős, magasfényű festékbevonatra van szükség.
Kiszerelés: 0.75 , 2,5 liter és 400ml

Hemmax Professional matt zománcfesték

Hemmax Professional matt zománcfesték

Kiváló minőségű, tartós bevonatot biztosító, magasfényű oldószeres zománcfesték. Alkalmas kül- és beltéri fa és fém- felületek festésére. Kiválóan terül, vastag bevonatot képez. Kiadósság: 8-12 m2/liter/réteg, a felület minőségétől és a felhordás módjától függően. Javasolt rétegszám: 1-2 réteg Felhordás: ecsettel, hengerrel Átfesthető: (20oC-on) 6 óra Száradási idő: (20oC-on) 24 óra Színek: fehér, fekete, sötétbarna
Kiszerelés: 0.75 , 2,5 liter

Hemmax Cool vízesbázisú színezőpaszta

Hemmax Cool vízesbázisú színezőpaszta

A Cool színezőpaszta vízbázisú beltéri falfestékek színezésére alkalmas. Az elérhető színek intenzitása a hozzáadottpigment mennyiségétől és a festék típusától függ. Önmagában festésre nem alkalmas. A Hemmax színezőpasztát először a színezni kívánt festék kis részletével homogénre kell keverni, majd ezzel a keverékkel kell a teljes festékmennyiséget egyszerre beszínezni. Hígíthatóság: vízzel
Kiszerelés: 100ml

Hemmax betonfesték

Hemmax betonfesték

Gyorsan száradó, jó ellenálló képességű, nagy fedőképességű festék. Vastag, jól terül, kemény bevonatot képez. Már egy rétegben kopásálló felületet biztosít. Kiváló kül- és beltéri beton, falfelületek, egyéb építőipari anyagok,oldal és járófelületek festésére. Fémfelületek esetén korróziógátló alapozó felhordása után. Kiadósság: 8-10 m2/kg/réteg, a felület minőségétől és a felhordás módjától függően. Színek: fehér, fekete, szürke, barna, okker, piros, zöld, vörös, sárga, kék
Kiszerelés: 0.75 , és 5 liter

HANNO Horganyfesték

HANNO Horganyfesték

Fémes, rugalmas rétegfelhordás, nagyon magas korrózióvédő hatás, a sós víznek ellenáll, jó tapadószilárdságú és átfesthető, áthegeszthető, helyettesíti a tűzihorganyzást, áramvezető, berozsdásodott részeknél is használható, messzemenően sav- és lúgálló. A hőmérsékletnek 500oC-ig áll ellen
Kiszerelés: 400 ml.

HAMMERITE higító

HAMMERITE higító

A Hammerite fedőfestékkel történő festés után az eszközök tisztítására. A Hammerite Ecsettisztító – Hígítót csak festékszórós festés esetén szabad a Hammerite festék hígítására használni.
Kiszerelés: 0,25 / 0,5 liter

Hőálló ezüstfesték

Hőálló ezüstfesték

Beltéri legfeljebb 250 °C hőmérsékleti hatásnak kitett fémfelületek korrózió elleni védelmére alkalmas. Tartós 250 °C hőhatás esetén enyhe elszíneződés jelentkezhet. Felhordása történhet ecseteléssel és szórással is. 20 °C-on 2 óra múlva átfesthető. A bevonat igénybe vehető a festést követő 24 óra után (20 °C-on).
Kiszerelés: 0,25 / 1 liter

EZÜSTPOR

EZÜSTPOR

Ezüstpor pigment Felhasználás: belső térben vízüveg és enyv, külső térben semleges kémhatású lakkal keverve. /kötőanyag/ Kiválóan alkalmas díszítő munkákhoz
Kiszerelés: 50 g, 1 kg

Düfa Beltéri falfesték

Düfa Beltéri falfesték

Mosásálló, matt fényű, oldószermentes, fehér színű, beltéri falfesték. Emelt minőségű, gyors száradású, nagyon kiadós, gazdaságosan felhordható, páraáteresztő, egyenletes fedőképességű műanyagdiszperziós kötőanyagú falfesték.
Kiszerelés: 2,5 / 5 / 10 / 15 liter

DÜFA mélyalapozó

DÜFA mélyalapozó

Vízzel hígítható, kül- és beltéri akrilhidroszol alapozó, a felületbe mélyen beszívódik. Száradás után színtelen, különösen finom részecskeméretű, akrilhidroszol vizes diszperziót tartalmazó biztonsági alapozó. A felületbe kapilláris úton mélyen beszívódik, a kül- és beltéri szívóképes alapfelületeket (gipszvakolat, beton, gázbeton, krétásodó régi bevonatok, alapfelületek, stb.) megszilárdítja, az eltérő szívóképességet kiegyenlíti. Kiváló pára- és légáteresztő tulajdonságú. Az alapfelület nedvszívásának függvényében 1:4 arányig vízzel hígítható. Kiadósság: kb. 10 m2/l
Kiszerelés: 1, 5 és 10 liter

DUNAPLASZT Primer

DUNAPLASZT Primer

Fémfelületek acél, alumínium, horganyzott acél, ötvözött acél, réz felületek kombinált hatású alapozó festésére szolgál. Egy ideiglenes korrózióvédelmet biztosít (6 hónap fedett helyen), elősegíti a következő rétegek tapadását a felületen, pigment tartalma következtében passziváló hatású, korróziógátló alapozóként, foszforsav tartalma miatt Wash Primer-ként működik. 20 μm rétegvastagságban alkalmazva hegeszthető. Egyesíti a korróziógátló alapozó és az átmeneti védelmet biztosító Shop-primer összes jó tulajdonságát.
Kiszerelés: 0,75 és 2,5 liter

Dulux Classic White beltéri fehér falfesték

Dulux Classic White beltéri fehér falfesték

A Dulux Classic White diszperziós falfesték kiválóan alkalmas tetszetős és tartós bevonatok létrehozására beltéri falfelületeken. A festék jól használható lakó- és közösségi terek falain, normál vakolatokon, gipszkartonon, papír- és üvegszálas tapétán. A hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható festék tökéletesen fehér, jól fedő, matt felületet hoz létre, amely mikroporózus szerkezetének köszönhetően lehetővé teszi a fal természetes légzését, pára- és légáteresztő.
Kiszerelés: 3, 5 és 10 liter

Dulux Acryl Matt, beltéri falfesték

Dulux Acryl Matt, beltéri falfesték

A Dulux Acryl Matt fehér emulzió kitűnően alkalmas tetszetős és tartós bevonatok létrehozására beltéri falfelületeken. A hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható festék tökéletesen fehér, jól fedő, matt felületet hoz létre. Tökéletesen fed és fehér tisztaságot nyújt.
Kiszerelés: 3 és 10 liter

Xylamon vizes bázisú impregnáló

Xylamon vizes bázisú impregnáló

Favédő alapozó. A Supralux Xyladecor Vizes Bázisú Vastaglazúr vizes alapozója. Felhasználási területek: Kültéri favédelem .Nem alkalmazható játékok, méhkasok valamint élelmiszerrel és takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok bevonására. Tartósan talajjal vagy vízzel érintkező fafelületek esetén nem biztosít kielégítő védelmet. Élelmiszeripari és vendéglátó üzemekben való kültéri felhasználása nem kifogásolható. Időjárási igénybevételnek kitett, kezeletlen fatárgyak, fafelületek, elsősorban kültéri faszerkezetek, tetőszerkezetek, födémgerendák védelmére, faházak, oromzat – és ereszalja deszka alapozására szolgál.
Kiszerelés: 0.75 , 2,5 liter

Supralux Xyladecor vizes bázisú vastaglazúr

Supralux Xyladecor vizes bázisú vastaglazúr

Selyemfényű kül-és beltéri vastaglazúr, vízzel hígítható. Mint fedő lazúr mérettartó szerkezetekre vagy szerkezeti fa elemekre. Kiválóan alkalmas nagy fa felülettel rendelkező építkezéseken, mint pl. burkolatok, erkélyek, kerítések. Mire használjuk? • Beltéren: ajtó, ablak, lépcső, korlát, bútor • Kültéren: homlokzati borítás, oromdeszka, erkélyek, fakerítések, kerti bútorok • Színtelen: beltérre, vagy kültéri alapozónak használható, vízlepergető. • Színes: beltérre és kültérre is használható, vízlepergetô, UV-álló, idôjárásálló.
Kiszerelés: 0.75 , 2,5 liter

Supralux Xyladecor vastaglazúr

Supralux Xyladecor vastaglazúr

Tartós védelmet biztosító, selyemfényű, vastagrétegű bevonólazúr. A fa rajzolata a bevonás után is látható, patinás nemesfa jellegű hatás érhető el. Függőleges felületre is vastagon, megfolyásmentesen hordható fel. Könnyen ecsetelhető. Magas testtartalmú, sűrű, tixotróp lazúr. Tartós védelem az UV sugárrzással és a csapadékkal szemben. Vízlepergető. Függőleges felületre is vastagon, megfolyásmentesen hordható fel. A fa rajzolata a bevonás után is látható, patinás, nemesfa jellegű hatás érhető el.
Kiszerelés: 0.75 , 2,5 és 5 liter

Supralux Xylamon szúölőszer

Supralux Xylamon szúölőszer

Rovarölőszert tartalmazó oldószeres impregnálószer. Valamennyi fakárosító rovart megbízhatóan elpusztítja. Teherhordó faszerkezetek, gerendák, tetőszerkezetek és más hasonló faanyagok mentesítése és védelme mindenféle fakárosító rovaroktól, szuvasodástól. Nem használható élelmiszerrel, evőeszközzel, fehérneművel, ágyneművel, takarmánnyal érintkező fafelületek kezelésére, illetve gyerekjátékokra.
Kiszerelés: 0.75 liter

Supralux Xylamon impregnáló

Supralux Xylamon impregnáló

Oldószeres, alkidgyanta alapú, biocidokat tartalmazó, kültéri impregnáló alapozó. Mélyen behatol a fa pórusaiba és hidat képez a fa, és a falazúr filmje között. Védi a fát farontó gombákkal, kék elszíneződéssel, és rovarkártevőkkel szemben. Kültéri favédelem. Fenyőfa és keményfa felületek alapozására Nem alkalmazható játékok, méhkasok valamint élelmiszerrel és takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok bevonására. Tartósan talajjal vagy vízzel érintkező fafelületek esetén nem biztosít kielégítő védelmet.
Kiszerelés: 0.75 , 2,5 és 5 liter

Xyladecor Classic vékonylazúr

Xyladecor Classic vékonylazúr

Oldószeres, a fába mélyen beszívódó, vékonyrétegű impregnálólazúr. Felületek: Kezeletlen és korábban impregnált fatárgyak (ajtó, ablak, zsalugáter, homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, fakerítés, lambériák, stb. bevonására). Nem alkalmazható festett vagy lakkozott fára, parkettára, padlóra. Könnyen ecsetelhető, a kültéri változatok védik a fát a nap UV sugárzása ellen. Mélyen beszívódik a farostok közé, impregnálja a fát. Vízlepergető, víztaszító hatású. Kiadósság: Gyalult fánál 15-18 m2/l, fűrészelt fánál 9-11 m2/l rétegenként, átlagosan 11-13 m2/l , függ a felület minőségétől és a felhordás módjától Száradási idő: száraz: 20C-on max. 24 óra
Kiszerelés: 0.75 , 2,5 és 5 liter

DULUX matt latex 10L. 8,890Ft.

DULUX matt latex  10L. 8,890Ft.

A Dulux Latex Matt új, egyedülálló és korszerű technológiájával, a Diamond Technology használatával előállított kiváló minőségű diszperzió finom struktúrájú, különösen ellenálló, megnövelt mosásállóságot biztosító bevonatot képez.Tökéletes fedést biztosít, ragyogó fehérséget ad.
Kiszerelés: 3 és 10 liter

Dulux Perfect Matt, beltéri latex falfesték

Dulux Perfect Matt, beltéri latex falfesték

A Dulux Perfect Matt kiváló minőségű latex emulzió fal- és mennyezetfestésre. A festék könnyen felvihető, fedőképessége kiváló és a bevonat nagyszerűen ellenáll a mosásnak és dörzsölésnek. Az új Dulux színkeverő rendszer segítségével mindezt a neked legjobban tetsző árnyalatban érheted el.
Kiszerelés: 1, 2,5 és 5 liter

DULUX Resist Gloss, kül-és beltéri zománcfesték

DULUX Resist Gloss, kül-és beltéri zománcfesték

A Dulux Resist Gloss jó minőségű oldószeres festék fém- és fafelületekre. Kül- és beltérben is alkalmazható, festés közben nem csöpög, és jó fedést biztosít. A festék hosszútávon ellenállóvá teszi a festett felületet. Az új Dulux színkeverő rendszer segítségével a legújabb, kiváló összetevőkből összeállított formulával, a neked legjobban tetsző színekben érheted el.
Kiszerelés: 0,75 és 2,5 liter

DULUX Rapidry Satin,vizes bázisú selyemfényű zománcfesték

DULUX Rapidry Satin,vizes bázisú selyemfényű zománcfesték

A Dulux Rapidry Satin Matt prémium minőségű vizes bázisú selyemfényű zománcfesték fa-, vas- és egyéb fémfelületre. Kellemetlen szagtól mentes, így beltérben és kültéren is egyaránt használható. 90 °C-ig hosszútávon ellenáll a hőnek, így jól használható radiátorok vagy egyéb fűtőtestek esetén.
Kiszerelés: 0,7 és 2,5 liter

DULUX Grunt mélyalapozó

DULUX Grunt mélyalapozó

Mélyalapozó valamennyi Dulux és egyébb falfestékekhez ajánlott impregnáló alapozó. Megerősíti a vakolatot és a glettelt felületet, csökkenti a felület szívóképességét. Javítja a felhordott festék könnyű, egyenletes felhordását, megjelenését.
Kiszerelés: 1 és 5 liter

VALMOR Folyékony Fólia

VALMOR Folyékony Fólia

A VALMOR Flexibilis Folyékony Fólia egy vízbázisú termék, mely speciális összetételének köszönhetően a száradást követően vízhatlan, rugalmas szigetelő réteget képez a felületen. Rendkívül nagy kiadósságával gazdaságos megoldást nyújt, a kívülről jövő vizesedési terhelések okozta károk megelőzésére. Felhasználható kültérben erkélyek, teraszok járólap alatti, illetve beltérben zuhanyzó-, fürdőszoba-, konyha-, és mosóhelyiségek falának/aljzatának, csempézés/járólapozás előtti vízszigetelésére. Használható szobákban dohosság megszüntetésére/mérséklésére (nem szünteti meg az épület vizesedéséből eredő problémákat) padlószőnyeg, parketta, PVC, laminált padlólapok alá. Csak burkolatok alatti szigetelésre használható! Állandó, víz alatti felhasználásra nem javasoljuk, erre a célra a COROR Klórkaucsuk Bevonatot ajánljuk. Anyagszükséglet hígítva: 2 m2/liter két rétegben
Kiszerelés: 1 és 5 kg.

Coror klórkaucsuk, medencefesték

Coror klórkaucsuk, medencefesték

A elyemfényű COROR Klórkaucsuk Bevonat alkalmas kül- és beltérben fa, fém, üvegszálas és oldószerálló kemény műanyagok, beton, tégla, vakolt falak felületeinek védelmére. A bevonat rugalmas és tartósan ellenáll a víz, vegyi anyagok, híg savoldat, híg lúgoldat, sóoldat hatásainak. Kiválóan használható uszodákban, textil- és papíriparban, akkumulátortöltő helyiségekben, olajjal, olajszármazékokkal, egyéb vegyi anyagokkal dolgozó helységekben. A megszilárdult bevonatnak nincs utólagos oldószer kipárolgása, ezért az állattartással és növénytermesztéssel, illetve ezek feldolgozásával foglalkozó üzemekben is használható. Alkalmas még csempe helyett is: zuhanyzók, fürdőszobák, kerti medencék, szökőkutak, tartályok védelmére. A felület higiénikus, könnyen tisztítható, kémiailag ellenálló. Szín: fehér, kék
Kiszerelés: 0.75 l, 2.5 l, 5 l, 20 l

COROR Rapid Korróziógátló Alapozó

COROR Rapid Korróziógátló Alapozó

A COROR Rapid Korróziógátló Alapozó kül- és beltéri fémfelületek gyorsan száradó, hegeszthető (acél, kerítés, cső, zártszelvény, kovácsoltvas, alumínium, horganyzott idomok stb.) alapozó festésére szolgál. Kétféle hígíthatósága a lapján az iparosok és a lakosság igényeit is maximálisan kielégíti. Nitro hígítóval (vagy hígítás nélkül) gyorsan száradó, nitro zománccal is átvonható bevonatot ad. Lakkbenzin használatával nyári melegben is könnyen ecsetelhető, lakkbenzines fedőfestékkel is átvonható a kapott felület. Rendkívül magas fajsúlyának köszönhetően kiváló fedőképességű, kiemelkedően kiadós, tartós bevonatot ad. Megfelelő kivitelezés és rétegvastagság esetén a bevonat élettartama – fedőfestés nélkül – meghaladja a fél évet.
Kiszerelés: 0.75 l , 2.5 l , 4.5 l , 20 l

Cellkolor selyemfényű zománcfesték

Cellkolor selyemfényű zománcfesték

Jól tapadó. Időjárás álló képességű selyemfényű zománcfesték. Kül- és beltéri faszerkezetek, ajtó, ablak, kerítés, korlát, vas- és acélfelületek fedő festésére illetve korábban festett felületek felújító festésére használható. Szín: Sötétbarna, világosbarna, vörös, fehér, fekete, sárga, világos és sötétzöld, szürke, kék, piros, okker
Kiszerelés: 1 és 5 liter

CELLOXIN nitrozománc

CELLOXIN nitrozománc

Műgyantával kombinált, nitrocellulóz bázisú zománcfesték. Fémfelületek korrózióvédelmi festésére szolgál, beltéri és kevésbé igénybevett kültéri munkákra alkalmas. Gyorsan száradó, kemény, fényálló bevonatot ad. Szórható, mártható és megfelelő hígítóval ecsetelhető. Széles színválasztékban kapható. Színe: fehér, fekete, szürke, sárga, piros, okker, kék, zöld
Kiszerelés: 0,75 és 2,5 liter

CAPELLA hőálló zománfesték 500 C°

CAPELLA hőálló zománfesték 500 C°

CAPELLA HŐÁLLÓ ZOMÁNC 500 C° 0,5 L Színek :EZÜST FEKETE Zsírsavakkal módosított alkid- és szilikonműgyanta kötőanyagot tartalmazó hőálló festék. Max 500 C° hőmérsékletnek kitee fémfelületek bevonására, korrozó elleni védelmére szolgál. A bevonat kiégetés után időjárásálló.
Kiszerelés: 0,5 liter

BENZINES folttisztító

BENZINES folttisztító

Textíliák és bőrök, olajos alkatrészek kézi tisztítására, valamint egyéb háztartási célokra Felhasználás: A tisztítás és zsírtalanítás végezhető lemosással, mártással és egyéb kézi és gépi módszerrel. Már kis mennyiségben a felületre felhordva hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket.
Kiszerelés: 1 , 5 és 19 liter

Aranypor, színezőanyag

Aranypor, színezőanyag

A pigment alkalmas kötőanyagokhoz keverve különböző felületek bevonásához. Pl. belső térben falfestésére vízüveg és enyv, külső-belsi térben fa és fém felületekhez semleges kémhatású lakk használható kötőanyagként.
Kiszerelés: 50 g-os

AKROPENTA lábazatfesték

AKROPENTA lábazatfesték

Általános leírás: Akrilát-sztirol kopolimer vizes diszperzió kötőanyagú, fény- és lúgálló pigmenteket, továbbá töltő- és adalékanyagokat tartalmazó, vízzel hígítható festék. Az AKROPENTA lábazat-, betoncserép- és palafesték , pala(eternit), beton, Betonyp és vakolt felületek védő- és díszítő bevonására kifejlesztett termék.
Kiszerelés: 5 liter

AKKUVÍZ

AKKUVÍZ

Felhasználható: akkumulátorok, párologtatók és gőzvasalók utántöltésére, valamint lágyvizet igénylő speciális tisztításokra.
Kiszerelés: 1 , 5 és 19 liter

ACOMIX , gépi színezőpaszta

ACOMIX , gépi színezőpaszta

Gépi színkeverő-rendszerekhez kifejlesztett speciális színezőpaszta koncentrátum.
Kiszerelés:

Aceton

Aceton

Általános oldószer és higító. Tintafoltok ellen: Bőrkanapéról egysze­rűen eltávolítható a firka, ha egy vattadarabra öntesz egy kicsit a lemosóból, és áttörlöd vele a bőr felületét. Ha végeztél, vízzel is mosd át. Matrica ellensége: Ha a lakást ellepi a sok matrica, akkor jöhet a körömlakklemosó. Szedd le a matricát, az utána maradt ragasztót pedig könnyedén oldja a vattára csepegtetett aceton. Zsírfoltra: Jól alkalmazható zsírfoltok eltüntetésére is. Locsolj egy kicsit a foltra, várj pár percet, majd mosd át az anyagot, hogy eltűnjön a szúrós szag.
Kiszerelés: 1 és 5 Lter

Coror, rozsdagátló alapozó

Coror, rozsdagátló alapozó

Színek: Fehér, Fekete, Vörös, Szürke, Bézs Fényesség: Matt Kiadósság: 12-13 m2/liter 40 µm száraz rétegvastagság esetén A COROR Rapid Korróziógátló Alapozó kül- és beltéri fémfelületek gyorsan száradó, hegeszthető (acél, kerítés, cső, zártszelvény, kovácsoltvas, alumínium, horganyzott idomok stb.) alapozó festésére szolgál. Kétféle hígíthatósága a lapján az iparosok és a lakosság igényeit is maximálisan kielégíti. Nitro hígítóval (vagy hígítás nélkül) gyorsan száradó, nitro zománccal is átvonható bevonatot ad. Lakkbenzin használatával nyári melegben is könnyen ecsetelhető, lakkbenzines fedőfestékkel is átvonható a kapott felület. Rendkívül magas fajsúlyának köszönhetően kiváló fedőképességű, kiemelkedően kiadós, tartós bevonatot ad. Megfelelő kivitelezés és rétegvastagság esetén a bevonat élettartama – fedőfestés nélkül – meghaladja a fél évet.
Kiszerelés: 0.75l, 2.5l, 4.5l, 20l

Adhezor rozsdagátló alapozó

Adhezor rozsdagátló alapozó

Egykomponensű, akrilát alapú, cinkfoszfát tartalmú, gyorsan száradó korróziógátló festék. VOC: 480 g/l, EU határérték erre a termékre: A/i: 500 g/l (2010). Alkalmazási terület: Acél, horganyzott acél, horgany, alumínium, vörösréz, pala, beton, fafelületek alapozó és fedőfestéke, kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Felület előkészítés: oxidmentesítés, zsír- és portalanítás. Felhordási mód: ecseteléssel, hengerezéssel, szórással. Elméleti kiadósság: 0,10-0,12 kg/m²/40 µm.
Kiszerelés: 1 és 2,5 liter

Dulux Classic White, beltéri falfesték

Dulux Classic White, beltéri falfesték

A Dulux Classic White diszperziós falfesték kiválóan alkalmas tetszetős és tartós bevonatok létrehozására beltéri falfelületeken. A festék jól használható lakó- és közösségi terek falain, normál vakolatokon, gipszkartonon, papír- és üvegszálas tapétán. A hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható festék tökéletesen fehér, jól fedő, matt felületet hoz létre, amely mikroporózus szerkezetének köszönhetően lehetővé teszi a fal természetes légzését, pára- és légáteresztő.
Kiszerelés: 3, 5, 10 Liter

Dulux Family Zone, beltéri falfesték 2,690 Ft

Dulux  Family Zone, beltéri falfesték 2,690 Ft

A Dulux Family Zone a családbarát, színes beltéri falfesték falra és mennyezetre A Dulux Family Zone színes beltéri falfesték kiváló választás mindazoknak, akik szeretteik, családjuk és saját jó közérzetük és hangulatuk mellett fontosnak tartják a természeti környezet megóvását is. A 30 vadonatúj, utánozhatatlan, nyugalmat sugárzó árnyalat segítségével élettel telivé, divatossá és egyedivé változtatható a lakás bármely helyisége. Az egyedülálló, hozzáadott oldószer nélkül
Kiszerelés: 2,5 liter

Dulux Latex Matt, beltéri falfesték

Dulux Latex Matt, beltéri falfesték

A Dulux Latex Matt új, egyedülálló és korszerű technológiájával, a Diamond Technology használatával előállított kiváló minőségű diszperzió finom struktúrájú, különösen ellenálló, megnövelt mosásállóságot biztosító bevonatot képez.
Kiszerelés: 3 és 10 Liter

 

Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 21.
Tel.: 92 / 598-181
E-mail: info@festekzalaegerszeg.hu


Zalaegerszeg, Ola út 12.
Tel.: 92 / 599-184
E-mail: info@festekzalaegerszeg.hu