Festékek Hőszigetelő rendszerek Ipari és autófestékek Egyéb Akciók Elérhetőségek
 
 
Cégünk, Á-Pigment Kft néven alakult 1999-ben, Zalaegerszegen két üzlettel, Szín-Tézis és Szín-Tár néven. Tevékenységünk, szolgáltatásaink a lakossági igényekhez igazodva festékek, favédő lezúrok, homlokzati hőszegetelő anyagok, illetve az ezek felhasználása során szükséges segédanyagok- eszközök forgalmazása. Néhány éves sikeres működés lehetővé tette a profilbővítést, így az alaptevékenység kiegészült autófeték és rezsianyagok valamint az iparban felhesználható festékek, bevonatok forgalmazásával. Lakossági falfestékek vonatkozásában is kínálatunk a "jót, olcsón" alapelv érvényesül, hiszen minőségi termékeink árai versenyképesek az alacsonyabb minőségi kategóriába sorolható festékekével. Weboldalunk részletesen bemututjuk az eddig felsoroltakat, amennyiben mégis felmerülne kérdés kérem írjon vagy telefonáljon!
 

Akciók

Pintyplus chalk paint kréta festék spray 1.690 Ft.

 Pintyplus chalk paint kréta festék spray  1.690 Ft.

festék spray Kréta festék spray, dekorációs célokra. Ultra matt, bársonyos hatású bevonat. https://www.novasolspray.com/hu/pr/chalk/
Kiszerelés: 400 ml.

Dulux EasyCare 2,5L. 3.990Ft. / 5L. 6,990Ft.

Dulux EasyCare 2,5L. 3.990Ft. / 5L. 6,990Ft.

A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték, mely egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása!
Kiszerelés: 2,5L, 5L

Sadolin Plus vizes bázisú vastaglazúr. 2,5 L. 8.990Ft.

Sadolin Plus vizes bázisú vastaglazúr. 2,5 L. 8.990Ft.

Selyemfényű, kül- és beltéri, vizes bázisú vastaglazúr. Puhafa és keményfa felületek bevonására alkalmas. Mélyen beszívódik a fába, nincs kellemetlen szaga. Kiemelkedően ellenáll az UV-sugárzásnak. Gyorsan szárad, így időt és energiát spórolhat, miközben a védelem tökéletes marad. Hosszantartó védelmet biztosít az időjárás okozta igénybevétellel szemben. Felhasználási terület Puhafából és keményfából készült kül- és beltéri faszerkezetek (ajtó, ablak, zsalugáter) homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, fakerítés, fabútor.
Kiszerelés: 0,75 és 2,5 liter

Sadolin Extra, oldószeres vastaglazúr 2,5 L. 8.990Ft. 5 L.16,990Ft.

Sadolin Extra, oldószeres vastaglazúr 2,5 L. 8.990Ft. 5 L.16,990Ft.

A Sadolin Extra kültéri, selyemfényű vastaglazúr óvja és díszíti a kültéri fafelületeket. Hosszantartó védelmet biztosít az időjárással, valamint a nap UV-sugárzásával szemben. Puhafa és keményfa felületek bevonására, natúr vagy már létező sértetlen, áttetsző bevonat festésére ajánlott. Vízlepergető hatású, és kiemeli a fa természetes szépségét.
Kiszerelés: 0,75 / 2,5 és 5 liter

HAMMERITE fényes zománc , kalapácslakk 0,75L 3.990Ft.

HAMMERITE fényes zománc , kalapácslakk  0,75L 3.990Ft.

Aktív rozsdagátló hatású, gyorsan és könnyen feldolgozható, ugyanakkor hosszan tartó védelmet nyújtó, közvetlenül a jól tapadó rozsdára felvihető rozsdagátló védőbevonat és fedőfesték egyben. Előkészítés: A felhasználás +5°C felett, tiszta, száraz, zsírmentes felületen történhet, a tökéletesen sima felületeket csiszolással célszerű megérdesíteni. A pergő rozsdát vagy hólyagosodó régi festékréteget el kell távolítani, jól tapadó rozsdára illetve régi festékre felhordható, utóbbi esetben azonban próbafestést kell végezni (ugyanúgy, mint más gyártó alapozófestékével kezelt felületeken). Nagy igénybevételnek kitett vasfelületeken Hammerite rozsdagátló, cink-alumínium-réz illetve horganyzott felületeken Hammerite Special Metals alapozó használatát javasoljuk
Kiszerelés: 0,25 / 0,75 / 2,5 liter

DULUX nagyvilág színei, beltéri színezett falfesték. 2,5L. 3.950Ft. / 5L.6.990Ft.

DULUX nagyvilág színei, beltéri színezett falfesték. 2,5L. 3.950Ft. / 5L.6.990Ft.

Kiváló minőségű matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre. A Nagyvilág Színei termékcsalád az új, egyedülálló Pigment Pro formulának köszönhetően csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációja, mely kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít. A szennyeződések, pecsétfoltok könnyen eltávolíthatók megőrizve a fal színét és ideális megjelenését. 56 színben kapható.
Kiszerelés: 2,5 és 5 liter

 

 

Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 21.
Tel.: 92 / 598-181
E-mail: info@festekzalaegerszeg.hu


Zalaegerszeg, Ola út 12.
Tel.: 92 / 599-184
E-mail: info@festekzalaegerszeg.hu